HUT Champsissä voittotili auki

 Meneillään oleva HUT Champions-viikonloppuliiga on alkanut osaltani kaksijakoisesti. Kun keskiviikkona pelasin ensimmäiset ottelut oli yleisiä ongelmia pelin toimivuuden kanssa. Omalla kohdallani ensimmäistä kertaa tässä pelissä. Tähän saakka peli oli toiminut moitteetta kun esimerkiksi viime syksynä NHL 23:n alkuvaiheessa oli ollut isoja ongelmia mm. bugien kanssa. Nyt kohtasin näitä ongelmia siis ensimmäistä kertaa.

Peli bugasi pari kertaa ja ensimmäinen otteluista oli sattumalta erästä kaveriani vastaan. Kaveri johti muistaakseni 6-1 ja peli bugasi kolmannessa erässä ja peli mitätöityi sen takia. Ymmärrän että kaveriani saattaa tuo harmittaa - niin itseänikin kun joskus on käynyt vastaavasti. Ottelussa kaveri oli ilman muuta parempi ja harmi kun hän ei saanut tuosta voittoa joka olisi mennyt tilastoihin. 

Toisessa bugissa minulle tuli tappio kun peli bugasi niin ikään kolmannessa erässä mutta olin siinä häviöllä. Kyseessä ensimmäinen peli omalla kohdallani HUT Championsissa josta tuli Keskeytystappio tilastoihin. Pelejä en nykyään quittaa missään tilanteessa joten tuollainen merkintä harmittaa mutta tilastoissa on näkyvillä että tuota peliä ennen hävisin 1-13 sekä sen jälkeen 0-12 ja molemmat olivat loppuunasti pelattuja joten tuosta voi hyvin päätellä että kyse oli teknisistä ongelmista.  

Joskus useita vuosia sitten quittasin mutta vuosiin en ole quitannut pelejä tarkoituksella vaan jos yhteys on katkennut on se johtunut teknisistä ongelmista. En siis väitä etten itse olisi koskaan quitannut pelejä mutta olen jo vuosia sitten muuttanut suhtautumistani asiaan ja pelannut pelit loppuun tilanteesta riippumatta. Tuo on myös kehittänyt koska tappioistakin oppii paljon.

Muut tähän saakka HUT Championseissa pelatut ottelut ovat olleet tasaisempia. Pari hävisin mutta viimeisimmän pelin voitin. Tosin siinä vastustaja antoi minulle raqequittausvoiton. Mielestäni näihin pitäisi EA Sportsin suhtautua tiukemmin. Tosin nykyään ei saa mitään kolikkoja tai pisteitä yhteyksien katkeamisista mutta pelikieltoja voisi jakaa ainakin mikäli toiminta olisi jatkuvaa ja olisi syytä olettaa että kyseessä on tarkoitukselliset quittaamiset jos niitä on jatkuvasti. 

Kilpailulliseen toimintaan ei kuulu peleistä kesken lähteminen. Toki nämä ovat vaikeita asioita yhteyksien takia eli se että jos jollakin yksinkertaisesti on heikko yhteys niin pitäisikö siitä rangaista. Mutta voitto kuitenkin tuli viidennessä pelissä vaikkakin vastustajan lähtiessä pelistä johtoasemassani 2-0.

Voittotili siis auki. Pelillisesti kaksijakoista. Heikkoja pelejä muutama mutta sen vastapainoksi pari parempaa peliä kuten voitto-ottelu se mitä siitä pelattiin. Olin siinä hyvä sen ajan mitä peliä pelattiin joten näen että ansaitsin voiton vaikka vastustaja ei pelannut peliä loppuun. 

Quittaamisista vielä että valitettavasti NHL-yhteisössä on vallitsevana kulttuurina että pelaajien odotetaan quittaavan pelin selkeässä tappiotilanteessa. Siksi  EA:n suhtautuminen niihin tuskin merkittävästi muuttuu koska sillä ei välttämättä ole intressejä jakaa pelikieltoja ja estää pelaajia pelaamasta ja tämä viimekädessä olisi pois EA:n voitoista esim. mikromaksujen osalta tai siinä että osa pelaajista lopettaa pelaamisen eikä jatkossa osta peliä.

Viime Champsien palkinnoista tuli pari keräilykorttia joiden avulla sain pakan ja tästä pakasta tuli Artem Panarinin kortti. Myin sen huutokaupassa ja sain noin 250 K kolikkoja. Näillä hankin legendoista mm. Peter Forsbergin joka on ollut joukkueessani jo hyvä tähänkin mennessä. Ohessa kuvia päivitetystä joukkueestani sekä Champsien tilastoista.

Champsit jatkuvat nyt viikonloppuna ja pelillisesti pitää tietenkin parantaa huomattavasti. Onneksi voittotili on jo tässä vaiheessa auki joten ensimmäisen voiton paine on nyt poissa ja voi hieman vapautuneemmin pelailla tänään ja viikonloppuna loput pelit.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ilmoittautuminen Casual eSoccer Leagueen peruttu

eFootball 2024-pelin turnaukseen ilmoittautuminen auki

eFootballin vihdoin crossplay? Jos näin niin loistava juttu manuaaliliigalle