HUT Championsissa melkoisen minimitulos

 Viime loppuviikon ja viikonvaihteen HUT Champions meni osaltani melkoisen minimitulosella. Kahdella voitolla saa 250 karsintapistettä joka on aikalailla minimitavoite ja sen alle 0-1-voittoa alle arvostelun jolla saisi 100 pistettä. Onhan 250 pistettä parempi kuin 100 pistettä mutta parempaankin oli mahdollisuudet. Moni peleistä oli tasaisia joten edellisen viikon 500 pisteeseen eli vähintään 5 voittoon oli kaikki avaimet. Kuitenkin paras suoritus ehkä puuttui osassa peleistä ja epäonneakin oli matkassa.

Toinen voitoista oli dramaattinen peli. Johdin kolmanteen erään mentäessä 1-0. Sitten saumat oli mennä 2-0-johtoon ylivoimalla mutta vastustaja teki nopeaan tahtiin kaksi maalia ja olin sitten yht´äkkiä tappioasemassa. Onneksi melkoisen nopeasti vielä ylivoimalla tasoitin ja sitten sain otteen pelistä uudestaan. 3-2-maali oli sitten pyörityksen tuloksena jolloin Teppo Numminen laukoi voittomaalin. Tuon ottelun ratkaisut ovat nähtävissä blogin Facebook-sivulla .

Onneksi edellisen viikon 500 pistettä sekä Rivalsin viikkokisan korkeimman palkintotason 100 pistettä tulivat pohjaksi seuraavaan tänään päättyvään Rivalsin viikkokisaan. Siten seuraava HUT Champions-paikka varmistui jo viikonloppuna kun Championsin ohella pelailin lyhyitä 3x2min. tehokasta peliaikaa kestäviä Rivals-pelejä ja voitin niistä niin hyvällä prosentilla että paikka Champseihin varmistui jo hyvissä ajoin. Vielä tätä kirjoittaessa en tiedä käytänkö tuon paikan tulevana viikonloppuna vai joskus toiste.

Korttien vaihtotehtävässä sain XP-kortteja sekä kultapelaajakortteja vaihtamalla Connor McDavidin X-Factor-kortin. X-Factor-korteissa voi korostaa erikoiskykyjä sekä pelaajan OVR:a nostaa mm. Power Up-korteilla sekä kolikoilla. Ohessa kuva joukkueesta jossa McDavid mukana. Päädyin mietinnän jälkeen McDavidiin Zegrasin sijasta. Ohessa kuvaa myös Championsin päättyneen viikonlopun tilastoista.

Kokonaisuutena pelillisesti hyvään suuntaan menossa  NHL 24 World Championshipiä kohden mentäessä. Vaikka HUT Championsin saldo ei ollut odotettu tai toivottu niin hyviä pelejä oli siellä useampia. Vielä pitää pienissä asioissa paljon parantaa mutta paketti on pääosin sekä pelitapa hyvin hallussa ja sitä viilattu mm. taktiikoita säätämällä.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ilmoittautuminen Casual eSoccer Leagueen peruttu

eFootball 2024-pelin turnaukseen ilmoittautuminen auki

eFootballin vihdoin crossplay? Jos näin niin loistava juttu manuaaliliigalle