Viime viikonlopun HUT Championsissa edistystä aiempaan

Viikonvaihteessa päättynyt HUT Champions-viikonloppuliiga päättyi osaltani parempaan tulokseen mitä ensimmäinen HUT Champions. Nyt tuloksena oli rekordi 4-16 kun edellisellä kerralla oli 3-16-1. 

Ei kovin paljoa paremmin - ainakaan palkintotasojen osalta  - mutta yksi voitto enemmän mitä aiemmin sekä pelillisesti edelliskertaa parempia pelejä pääsääntöisesti. Voittoja olisi voinut olla ainakin se viisi josta palkintona olisi saanut 500 HUT Champions-pistettä 250 sijaan mitä nyt sain. Siitä huolimatta voittoja Rivalsissa tulee sen verran usein että paikka tulevan viikonlopun HUT Championsiin varmistui hyvissä ajoin ja Rivalsista sekä nuo 250 pistettä menevät seuraavan Rivalsin pohjiksi.

Nyt olen selviytynyt jo kolmesti putkeen kuukauden sisään HUT Championsiin joka on omalla kohdallani ennennäkemätöntä. Pelejäkään siihen ei ole tarvittu kuin arviolta reilut 130 Rivals-peliä  sekä toki nuo kahden viikon HUT Champions-pelit eli yhteensä noin 170. Rivals-peleistä useimmat ovat olleet 3x2 min. tehokasta peliaikaa joten melkoisen vähällä tahkoamisella on päässyt nimenomaan siksi että voittoja on tullut Rivalsissa noin joka toisessa pelissä. 

Tasoni on siis noussut verrattuna vaikkapa vuoden takaiseen. Tähtäin on alkuvuoden NHL 24 World Championshipissä johon ilmoittautuminen alkaa tiettävästi joulukuussa. Siihen mennessä pelin pitäisi olla parhaimmillaan sekä joukkueen parempi mitä nyt. Tälläkin joukkueella on Rivalsissa riittänyt melkoisen hyvin mutta kun taso nousee Championseissa (ja aikanaan World Championshipeissä) niin joukkuetta on syytä systemaattisesti kehittää.

Lunastin paikkani tulevaan Championsiin joten kehittäviä pelejä on tiedossa nytkin. Toivottavasti tuloksetkin paranevat aiempaan nähden. Tästä kuitenkin hyvä jatkaa. Ohessa kuva viime Champsien tilastoista.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ilmoittautuminen Casual eSoccer Leagueen peruttu

eFootball 2024-pelin turnaukseen ilmoittautuminen auki

eFootballin vihdoin crossplay? Jos näin niin loistava juttu manuaaliliigalle